Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid
Wonen  >  Financiering


WonenParousie is een woonvorm, waar je samen met andere bewoners verantwoordelijk bent voor het†woonklimaat. Ook vinden we het belangrijk dat je jouw dagen vult met dingen†waar jij gelukkig van wordt. Wij helpen je daarbij.

Je krijgt een persoonlijk begeleider als je bij ons komt wonen. Hij of zij is je vaste aanspreekpunt waar je afsrpaken mee maakt. Deze afspraken worden opgenomen in de met jou te sluiten†Woon-en begeleidingsovereenkomst.


SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact
Beschermend wonen


In de vier beschermende wooneenheden wonen cliŽnten die continue begeleiding krijgen en ondersteund worden bij het dagelijks leven. De begeleiders zijn altijd in de directe nabijheid.

Begeleid wonen


In de boerderij is een groep van maximaal vier bewoners die begeleid wonen. Hier is de begeleiding wel continu bereikbaar, maar niet altijd in de directie nabijheid. Je krijgt in onze woonvorm op het prachtige landgoed Scherpenzeel je eigen kamer. De woonkamer, keuken en tuin gebruiken we samen.

Woonbegeleiding thuis


Verder is er de mogelijkheid om in je eigen woonomgeving begeleid te worden, buiten het terrein van Parousie, door middel van een WMO Arrangement.

Permanent en tijdelijk


Ons doel is dat jij een zo normaal mogelijk leven kunt leiden. Als een tijdelijk, kortdurend verblijf bij ons je daar voldoende mee helpt, is dat natuurlijk prachtig. Het kan ook zijn dat je langdurige of zelfs permanente begeleiding nodig hebt. Dat is geen probleem. Parousie is een plek waar je jezelf thuis mag voelen. Je mag er zijn. We vinden het belangrijk dat je dŠt voelt bij Parousie.

Vrije tijd


Natuurlijk krijg je bij Parousie genoeg vrije tijd, waarin je zelf kiest wat je gaat doen. Misschien doe je graag samen met anderen iets, of juist liever alleen. Wat jij wilt. Als je dat handig vindt, helpen we je bij het vinden van een vrijetijdsbesteding. Op onze boerderij en in de omgeving is genoeg te doen.

Familieparticipatie


Samen voor elkaar. Dat is altijd ons uitgangspunt. Daarom betrekken we je familieleden er zoveel mogelijk bij en kijken we welke taken zij op zich kunnen en willen nemen. Dat kan van alles zijn. Van een avondje visite tot het vervoer naar een externe behandelaar. Zo delen we samen de zorg voor jou.

Identiteit


Parousie heeft het christelijk geloof als uitgangspunt. Dat komt terug in de manier waarop we met elkaar omgaan en in de huisregels die we hanteren. Het Woord van God is daarbij onze norm. Op deze pagina kun je er meer over lezen.
Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2018
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT