Direct contact? 033 303 14 71 of mail

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Stichting Parousie via de nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengen we vier keer per jaar uit. Wilt u de nieuwsbrief in uw postvak ontvangen, meld u dan hier aan.

Nieuwsbrieven 2017 

Nieuwsbrief december 2017
Hoofdartikel:
Lees hier verder >>

Nieuwsbrief augustus 2017
Hoofdartikel: Interview leden Raad van Toezicht
Lees hier verder >>

Nieuwsbrief mei 2017
Hoofdartikel: Vrijwilligers aan het woord
Lees hier verder >>

Nieuwsbrief januari 2017
Hoofdartikel:’Eigen regie maakt bewoners sterker’
Lees hier verder >>

 

Nieuwsbrief juli 2016 >>
Nieuwsbrief november 2016 >>

 

 

 

 

 

 

 

Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.

De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.

Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.

In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.