Direct contact? 033 303 14 71 of mail

Heb je een psychiatrische diagnose én een indicatie van de WMO met een ZZP C04, C05 of C06? Dan kom je in aanmerking voor een plaats bij Parousie. Wij hebben 24 plaatsen beschikbaar, verdeeld over 5 woongroepen.

Ook met een PGB kun je bij ons aankloppen om je zorg en begeleiding of dagbesteding bij ons in te kopen.
Wij helpen iedereen vanaf 18 jaar, zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende soorten groepen. Een mannengroep, een vrouwengroep en gemengde groepen in de beschermde woonvorm. Plaatsing is afhankelijk van de zorgvraag en of er plaats is.

Hulp bij aanvraag
Een aanvraag indienen bij de WMO van de gemeente betekent meestal een wirwar aan formulieren en regels waar je rekening mee moet houden. Wij helpen je daar graag bij.
Wil je aanmelden en heb je daar hulp bij nodig? Als je het contactformulier invult, reageren wij zo snel mogelijk.

Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.

De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.

Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.

In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.