Direct contact? 033 303 14 71 of mail

Parousie is een christelijke stichting. Het geloof in God en Zijn Woord is ons uitgangspunt. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan. We accepteren je onvoorwaardelijk, met alle moeilijkheden en zorgen die je hebt.

We geloven dat ons motto ‘Je mag er zijn’ nergens mooier in terugkomt dan in het Evangelie. Een diepe en rijke boodschap, die we graag doorgeven.

Onze christelijke levensovertuiging zie je ook terug in het dagelijks leven.
De dag beginnen en sluiten we met gebed en Bijbellezen. In het gebed leggen we ook persoonlijke zorgen voor God neer. Verder hebben we duidelijke normen en waarden en omgangsregels, waar we elkaar als het nodig is op aanspreken. We bejegenen elkaar met respect, waardering en liefde.
Van al onze bewoners en medewerkers verwachten we dat ze onze grondslag onderschrijven.

Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.

De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.

Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.

In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.