Direct contact? 033 303 14 71 of mail

Kwaliteit
Bij Parousie vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom zijn we ISO-gecertificeerd. We werken met verschillende begeleidingsmodellen, waaronder Situationeel Begeleiden. Vanzelfsprekend is er een interne en externe klachtencommissie. We meten en evalueren regelmatig de kwaliteit van onze zorg en de tevredenheid van onze bewoners.

Samenwerkingen
Door nauw samen te werken met verschillende organisaties kunnen we een hoge kwaliteit van zorg bieden. Belangrijke partners waar we mee samenwerken zijn GGZ Centraal, Pro Persona en Profila Zorg.

Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.

De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.

Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.

In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.