Direct contact? 033 303 14 71 of mail

Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht houdt onder meer integraal toezicht op de realisatie van de doelstellingen van Stichting Parousie, op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. De Raad van Toezicht is adviseur en klankbord voor de directeur-bestuurder. De Raad keurt strategische besluiten van de bestuurder waaronder de begroting, de investeringsbegroting en het beleidsplan. Ook het beslechten van geschillen behoort tot de taken.

De leden van Raad van Toezicht van Stichting Parousie zijn:

  • dhr. N. E. van Bergeijk
    voorzitter Raad van Toezicht
  • dhr. D. A. Ravenhorst
    secretaris Raad van Toezicht
  • dhr. J. P. Roubos
    lid Raad van Toezicht

Informatie betreffende Raad  van Toezicht:

 

 

 

 

 

 

 

Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.

De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.

Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.

In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.