Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid


MissieStichting Parousie biedt 24-uurs zorg en begeleiding†op het gebied van wonen en werken aan cliŽnten met psychiatrische problematiek en/of -kwetsbaarheid.†Deze zorg en begeleiding bieden we vanuit een Bijbelse visie op zorg. Gods Woord is ons richtinggevend kompas. Concreet betekent dit dat we onze cliŽnten accepteren en met respect benaderen.

Voor meer informatie over de identiteit klik hier.

SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact
VisieBasisprincipes
  • Parousie biedt zorg en begeleiding die aansluit bij de wensen en behoeften van de cliŽnten, waarin Bijbelse waarden en normen worden gedeeld.
  • Parousie creŽert een sfeer door de inrichting van de woongroepen en in de omgang met elkaar dat het thuisgevoel van, zo gewoon mogelijk wonen, zo dicht mogelijk benadert.
  • Parousie bevordert zelfredzaamheid en stimuleert de contacten met het sociale netwerk.

Identiteit
  • Parousie bevordert het beleven van het christelijk geloof in de woongroepen.
  • Parousie koestert en versterkt de relatie met de plaatselijke kerken, met name de kerken waarvan cliŽnten lid of meelevend lid zijn.
  • Parousie rust haar personeel toe in de omgang met elkaar en om cliŽnten te ondersteunen bij complexe levensvragen.

KernwaardenDe kernwaarden zijn mede bepalend voor het zichtbaar maken van de identiteit binnen het leefklimaat van Parousie.

Betrokkenheid
Ieder mens is uniek en waardevol met eigen vaardigheden en competenties. In onze zorg en begeleiding sluiten wij aan op de individuele mogelijkheden en wensen van onze cliŽnten.

Betrouwbaarheid
We leven de Bijbelse waarden ook voor in ons werk en in de omgang met elkaar en in het nakomen van afspraken.

Openheid
We scheppen een positief klimaat waarin onze cliŽnten veilig kunnen wonen en zich kunnen ontwikkelen waarbij we uitgaan van de competenties, eigen kracht, talent en persoonlijk omwikkeling.
We dragen zorg voor een veilig werkklimaat waarbinnen onze medewerkers professioneel kunnen handelen en waarbij feedback een belangrijk instrument is binnen onze communicatie.

Deskundigheid
Alle medewerkers zijn deskundig en toegewijd om cliŽnten waar nodig te ondersteunen om een zo gewoon mogelijk leven te leiden en het daarin leren omgaan met hun beperkingen. Parousie besteedt aandacht aan het op niveau houden van de deskundigheid en breidt dit waar nodig uit.
Voor het medisch-ethisch handelen is onze identiteit bepalend. Op grond van Gods Woord heeft Stichting Parousie de overtuiging dat het leven een gave van God is. Om deze reden zal alle zorg of begeleiding geboden worden waar binnen de beschermwaardigheid van de cliŽnten verankerd ligt.
Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2024
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT