Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid

Actualiteiten


Lees hier alle actualiteiten.


Winterfair


Geplaatst op 6 oktober 2020 13:54 uur

In verband met de maatregelen met betrekking tot Corona zal de geplande winterfair van D.V. 28 november 2020 niet doorgaan.
 


Jubileummagazine


Geplaatst op 15 september 2020 13:05 uur

In verband met het 15-jarig bestaan van Parousie is dit mooie Jubileummagazine uitgegeven, met prachtige verhalen van diverse betrokkenen! Veel leesplezier!


Overlijden secretaris Raad van Toezicht


Geplaatst op 3 september 2020 14:00 uur

Woensdag 2 september 2020 is plotseling overleden de heer D.A. Ravenhorst, op de leeftijd van 61 jaar. Vanaf 2017 maakte de heer Ravenhorst als secretaris deel uit van de Raad van Toezicht van Stichting Parousie. De heer Ravenhorst heeft op een deskundige wijze en met betrokkenheid zijn werkzaamheden namens de Raad van Toezicht verricht. Daar zijn we hem erkentelijk voor. Onze meelevende gedachten gaan uit naar zijn vrouw en (klein)kinderen.

De geplande jubileumbijeenkomst van vrijdag 4 september zal in verband met dit overlijden niet doorgaan.
 


Verhuizing Kopietje


Geplaatst op 23 juli 2020 13:36 uur

Na de zomer zal onze afdeling Kopietje verhuizen naar een locatie elders in het dorp. Met ingang van 1 juli jl. is het pand aan het Oosteinde 114 gehuurd. Er wordt nu volop geklust om de ruimte prachtig in te richten voor de werkzaamheden van Kopietje.

Wij zoeken vrijwilligers!


Geplaatst op 4 juni 2020 10:12 uur

Heb je weinig tijd? Geen probleem, want met een paar uurtjes werk zijn wij al erg geholpen! Je kunt ons helpen in de tuin en de landwinkel. Of word een maatje van onze (jongere) bewoner.

Aanmelden kan bij p.barten@parousie.nl.

Voor meer informatie: zie flyer.


Sluiting rommelschuur


Geplaatst op 19 mei 2020 14:16 uur

De rommelschuur is gesloten. Het inleveren van spullen is niet
meer mogelijk!Koningsdagverrassing


Geplaatst op 28 april 2020 14:58 uur

De Vrienden van Parousie hebben onze bewoners erg verrast door een heerlijk Koningsdagontbijt te serveren! Wat hebben we met elkaar genoten van deze leuke verrassing. Vrienden van Parousie: Hartelijk dank!
Parousie-geitjes


Geplaatst op 10 april 2020 14:55 uur

Op Parousie is de lente aangebroken...er zijn twee babygeitjes geboren!Winkel gesloten, kraampje geopend!


Geplaatst op 9 april 2020 13:39 uur

Onze landwinkel is helaas momenteel gesloten. Om u toch van verse landproducten te kunnen voorzien, hebben we een mooie marktkraam aan de weg gezet. Hierin liggen ook andere producten uit onze winkel, zoals diverse kruiden, honing, etc.  

Let op: U kunt hier niet met PIN betalen.Bemoediging


Geplaatst op 9 april 2020 13:35 uur

Wat is het iedere keer weer een verrassing wanneer de postbode geweest is! Dagelijks worden we verblijd met kaarten en tekeningen waarop welgemeende woorden staan.

Namens alle bewoners: hartelijk dank!Actie Rotaryclub


Geplaatst op 8 april 2020 14:51 uur

Donderdag 8 april werden we verrast door een actie van de Rotaryclub. Deze dag ging de club langs bij verschillende instellingen in Scherpenzeel, met een draaiorgel! Vrienden, bedankt!


Geplaatst op 23 januari 2020 10:14 uur

Ook dit jaar heeft de Vriendenstichting de bewoners in het zonnetje gezet: Er zijn twee fietsen aangeschaft, een e-bike en een mountainbike. Daarnaast heeft de Vriendenstichting op 20 september het bewonersuitje naar Den Bosch gefinancierd.

Namens alle bewoners: Vrienden, bedankt!
Bestand:
Hartelijk Bedankt


Vernieuwd ict-systeem


Geplaatst op 21 november 2019 13:28 uur

Omdat er binnen de organisatie sprake was van een verouderd ict-systeem, wat de bewoners en medewerkers hinderde bij het uitvoeren van hun computerwerkzaamheden, heeft stichting Parousie contact gezocht met AENC. Dit heeft erin geresulteerd dat er een compleet nieuw ict-systeem is geïnstalleerd. Een onderdeel hiervan is een nieuwe server. Medewerkers kunnen nu overal makkelijk en snel inloggen. Dit is mogelijk vanaf verschillende werkplekken, zowel thuis als op kantoor. Het netwerk is eenvoudig en toereikend, door de snelheid en de overzichtelijke digitale omgeving. Verder zijn er twee IMac’s aangeschaft, waarop één van de bewoners grafische ontwerpen kan maken.
 
Het hele proces is zeer soepel verlopen en daar wordt dan ook met grote tevredenheid op teruggekeken. Wellicht kan AENC ook iets voor uw bedrijf betekenen. Andreas of een van zijn collega’s komt graag geheel vrijblijvend langs voor kennismaking en een oriënterend gesprek.

a.vandebreevaart@aenc.nl of 06 - 139 556 58
Parousie magazines


Geplaatst op 12 maart 2019 11:19 uur

Lees nu het Parousie magazine digitaal.
Bestand:
Magazine december 2019
Bestand:
Magazine juni 2018
Bestand:
Magazine december 2018
Bestand:
Magazine juni 2019


ISO-certificaat behaald


Geplaatst op 2 juni 2018 15:18 uur

In mei 2018 heeft de externe audit plaatsgevonden voor het ISO-certificaat. De externe auditor was enthousiast over de organisatie en haar medewerkers. We zijn blij met het certificaat dat is afgegeven, waarin verder geen aanbevelingen of afwijkingen staan waar uitvoering aan gegeven moet worden. In het kader van de WMO-aanbesteding is één van de eisen dat er een kwaliteitscertificaat aanwezig is. Hiermee voldoet Parousie nu aan deze eis. Vanuit Parousie is een opmerking gemaakt in het kader van de AVG. Door de organisatie van Veritas is dat opgepakt.  

Om te vieren dat het certificaat behaald is, hebben we op 13 juni jl. met bewoners en medewerkers een ijsje geschept, wat door iedereen is gewaardeerd.  SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact


Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2020
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT