Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid
Vacatures & Opleiding  >  Vacatures & Opleiding  /  Vacatures  /  Opleiding en stage


VacaturesGeÔnteresseerd in het werken bij Stichting Parousie?
Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele vacatures:

Begeleider druk- en printservice Kopietje

Aan het werk
Werk & Training biedt aan de deelnemers met psychiatrische problematiek een plek om binnen een veilige omgeving hun draai in het werkleven te vinden. De uitdaging voor de begeleiders ligt bij iedere deelnemer anders en het is dan ook de kunst om hem of haar in beweging te krijgen richting passend werk. Voor mensen met psychiatrische problematiek is werk een belangrijke voorwaarde om Ďmee te kunnen doení in de samenleving. Hierdoor ervaren zij een gevoel van erkenning, eigenwaarde en zingeving. Daarbij biedt W&T de medewerkers ook structuur, sociale contacten en waardering. De betekenis van†werk is groot!

Druk- en Printservice Kopietje
Bij Werk & Training gaan de deelnemers aan de hand van trainingsarrangementen aan het werk. Eťn van deze trainingsarrangementen is†de druk- en printservice Kopietje. Het team bestaat uit drie begeleiders en een†facilitair medewerker. Voor de activiteiten bij Kopietje zijn wij op zoek naar†een begeleider voor 12 tot 16 uur per week.

Wat ga je doen?
 • Je werkt direct samen in een team van begeleiders W&T en bent verantwoordelijk voor het begeleiden van volwassenen met een GGZ-indicatie met als†aandachtsgebied de druk- en printservice Kopietje.
 • Je geeft mede onze christelijke identiteit gestalte.
 • Je werkt zelfstandig en functioneert met enthousiasme in het begeleidersteam W&T.
 • Je bent communicatief vaardig en werkt flexibel en deskundig samen met cliŽnten en collegaís.
 • Je houdt toezicht en bewaakt de planning, orders en offertes van†de productie van het druk- en eventueel het grafische proces.
 • Je beoordeelt tussenstadia en proeven bij opdrachten.
 • Je bent het tweede aanspreekpunt voor klanten van Kopietje met†inhoudelijke vragen.
 • Je stimuleert cliŽnten tot arbeidsactiviteiten, daarbij rekening houdend met hun mogelijkheden. Samen met hen en je collegaís draag je†zorg voor een dynamische, leerzame, uitdagende werkplek met een goede†sfeer.
 • Je hebt affiniteit met de begeleiding van mensen met een psychiatrische problematiek.

Wat wordt er verwacht?
 • Je hebt een relevante MBO-/HBO-opleiding met voorkeur een grafische achtergrond.
 • Basiskennis Adobe CC (indesign, photoshop, illustrator).
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden; je kunt een goede werkrelatie aangaan met collegaís, opdrachtgevers en cliŽnten en deze†contacten goed onderhouden.
 • Je bent zowel commercieel- als zorggericht.
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en proactief.

Ons aanbod
Stichting Parousie biedt een veelzijdige functie binnen een dynamische† werkomgeving. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. SalariŽring afhankelijk van de opleiding en relevante werkervaring. Alleen sollicitaties die aansluiten op het profiel worden in† behandeling genomen.†

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met begeleider W&T (1e aandachtsfunctionaris Kopietje) Gerna Driesse.

Voor meer informatie over Kopietje: zie www.kopietje.net.Vacature huishoudelijke hulp

Wij zoeken huishoudelijke hulp/woonassistente voor onze afdeling Werk & Training en binnen de†afdeling Wonen.

Ben je iemand die houdt van schoonmaken, poetsen en huishoudelijk taken? Als huishoudelijke hulp ben je meer dan een schoonmaker.†Je zorgt voor een schoon huis ťn hebt leuk contact met de cliŽnt. Je geniet†ervan dat de woon-/leefruimtes van de cliŽnten er netjes en gezellig uitzien.†Ook ondersteun je de cliŽnten in hun eigen bijdrage aan de huishoudelijk taken.†

Je wordt ingezet tijdens de vakantie van de vaste medewerkers en daarnaast ben je op afroep beschikbaar voor extra huishoudelijke†taken.

Heb je feeling met de doelgroep van Parousie? En spreekt de vacature-inhoud je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar†Klaasje Lodewijk via† k.lodewijk@parousie.nl. Ook voor meer informatie over de vacature kun je contact met haar opnemen.


Open sollicitatieWilt u een open sollicitatie sturen? Richt uw sollicitatie dan aan:

SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact


Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2020
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT