Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid
Vacatures & Opleiding  >  Vacatures  /  Opleiding en stage


Vacatures

Open sollicitatieWilt u een open sollicitatie sturen? Richt uw sollicitatie dan aan:Opleiding en stageMedewerkers van Parousie investeren volop in het up-to-date houden van hun kennis en in het verdiepen van hun kennis. Begeleiders wonen congressen bij, volgen vakgerichte cursussen. Ook worden gastsprekers uitgenodigd op locatie voor bijscholing. Het gaat dan bijvoorbeeld over onderwerpen als pathologie, identiteit, etc.

Daarnaast is ons team ook volop in ontwikkeling. Een aantal collega“s volgt de HBO studie Social Work. Het is een mooie combinatie om deze studie naast het werk op Parousie te doen: de opgedane kennis wordt prachtig geļntegreerd.

Opleiding en stage
Wil jij je ontwikkelen als persoon en je inzetten voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid? Wil je ontdekken of het begeleiden van deze mensen iets voor jou is? Dan ben je bij Parousie op het goede adres. Bij Parousie vinden we het belangrijk dat medewerkers en leerlingen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, zodat onze cliėnten voortdurend verzekerd zijn van goede en professionele begeleiding.

We bieden jaarlijks meerdere stageplaatsen aan voor MBO-studenten van de opleiding SAW niveau 4 (specificaties specifieke doelgroepen en ggz). Daarnaast bieden we leerplaatsen aan voor studenten van de HBO-opleiding Academie voor Sociale  Studies. Als stagiair kom je op de afdeling wonen, waarbij je (onder verantwoording van je praktijkbegeleider) meedraait in een team van enthousiaste en gedreven woonbegeleiders. 

Heb je al enige (werk)ervaring opgedaan in de GGZ of een soortgelijk werkveld? Ben je minimaal tweedejaarsstudent MBO-4, of ben je HBO-student en zoek je een uitdagende leerplaats? Informeer dan voor de mogelijkheden bij de praktijkopleider: Lies Weijman.

N.B.: Parousie is een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door des-bb. Onze vacatures voor stageplaatsen zijn ook te vinden op www.stagemarkt.nl.

SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact
Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2024
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT