Direct contact:    033 - 303 14 71    e-mail
Binnen je mogelijkheden groeien naar zelfstandigheid


Wonen en werken bij Parousie



De naam Parousie betekent Ďtoekomstverwachtingí
Aan de rand van Scherpenzeel ligt de Vlieterweg. Bij het nemen van de bocht komt nummer 17 in zicht: een schitterende boerderij met helder witblauwe luiken. Dit monumentale pand is onderdeel van Stichting Parousie. De christelijke organisatie biedt hier 24-uurs zorg en†begeleiding aan cliŽnten met een psychiatrische diagnose en een Wmo-indicatie.

Bij Parousie staat de Bijbelse visie op zorg centraal. Gods Woord is ons richtinggevend kompas. Concreet betekent dit dat we samen uit de Bijbel lezen, onze zorgen voor God neerleggen in het gebed en ons houden aan christelijke waarden†en normen.†


SNEL MENU

Over Parousie
Wonen
Werk & Training
Actualiteiten
Opleiding en stage
Vacatures
Steun
Aanmelden
Contact






Vernieuwd ict-systeem


Geplaatst op 21 november 2019 13:28 uur

Omdat er binnen de organisatie sprake was van een verouderd ict-systeem, wat de bewoners en medewerkers hinderde bij het†uitvoeren van hun computerwerkzaamheden, heeft stichting Parousie contact†gezocht met AENC. Dit heeft erin geresulteerd dat er...
Lees verder

Parousie magazines


Geplaatst op 12 maart 2019 11:19 uur

Lees nu het Parousie magazine digitaal.
Lees verder

ISO-certificaat behaald


Geplaatst op 2 juni 2018 15:18 uur

In mei 2018 heeft de externe audit plaatsgevonden voor het ISO-certificaat. De externe auditor was enthousiast†over de organisatie en haar medewerkers. We zijn blij met het certificaat dat†is afgegeven, waarin verder geen aanbevelingen of afwijkin...
Lees verder


BESCHERMENDE WOONLOCATIE IN SCHERPENZEEL



Soms hebben mensen met psychiatrische problemen, tijdelijk of permanent, begeleiding nodig. Stichting Parousie heeft haar beschermende woonlocatie in Scherpenzeel. Een enthousiast en professioneel team helpt je bij stabilisering en ontwikkelingen binnen je mogelijkheden naar zelfstandigheid. We gaan opzoek naar jouw kracht. De woonkamer, keuken en tuin worden gezamenlijk gebruikt. In de woonvorm helpen wij je bij de dagelijkse activiteiten zoals koken, boodschappen doen en schoonmaken.

Informatie aanvragen over aanmelden






Verzenden Ľ




Landgoedwinkel De Deel is een gezellige plek waar mensen uit de omgeving groenten en fruit uit onze tuin kunnen kopen. Er zijn ook cadeauartikelen en brocante te vinden. Een leuke winkel, waar je allerlei soorten werkervaring kunt opdoen.



Bezoek De Deel


De Hof is onze groenten- en kruidentuin. Als je groene vingers hebt en graag buiten werkt, is dit een heerlijke plek. In De Hof kun je helpen bij tuinonderhoud en landschapsbeheer en het verzorgen van dieren. Ideaal als je geniet van werken in de buitenlucht.



Bezoek De Hof


In De Schuur ruik je de heerlijke geur van hout. Hier worden namelijk prachtige dingen van hout gemaakt. Van kleine meubels tot leuke accessoires voor in huis of in de tuin. Als je graag bezig bent met je handen, is dit een plek waar je het naar je zin zult hebben.



Bezoek De Schuur


Bij Kopietje maken we de mooiste dingen. We ontwerpen er folders, clubbladen, nieuwsbrieven en reclameposters. Maar onze klanten kunnen er ook terecht voor kopieerwerk, drukwerk en verzendklussen. Een werkplek waar je veel kunt leren.



Bezoek Kopietje
Stichting Parousie
© Copyright 2010-2020
KvK 09154718
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT